Tredobbelt fokus på miljø.

I over 50 år har vi arbejdet med træ i alle mulige former og er ledande i Sverige på det vi gør. 
Men med framgang følger ansvar. Derfor har vi tredobbelt fokus på miljø.

• Gennem at anvende os af miljøvenlige material med høg kvalitet bidrag vi til en bedre og mere helsevenlig miljø 

• Gennem at skabe forudsætninger for og tipse om ret pleje kan vi sammen forlænge livslængden på produktet

• Gennem at du selv kan tænke og forbedre din udemiljø med vores bygsæt og produkter

materialet_som.jpg

Materialet som lever sit eget liv.

En af charmen med træ er at det er et levende material som ændre egenskaber efter vejr og årstider. Med tiden kan det skifte i både farvenuance og struktur. Oftes kan du selv bestemme i hvilken takt. Vil du opnå en hvis patina og visse hvordan træet blive ældre, eller vill du at det skal se ud som når du købte det? Meget handler om grundforudsætning og pleje.

Man bliver ikke overrasket om revner opstår. Det sker når træ bliver tør. Især når det hurtigt går igennem tørningsperioden ved varm og solig vejr. Men revnerne går tit tilbage når fugtigheden øger.

Begynd at male med det samme.

Vores anneks og legehus leveres ubehandlet. De må derfor males efter de er monteret og derefter behandles. Følg nøje den malerbeskrivelse som bifogas med byggesættet. Vedligeholdelse af matriale >>.

Regelmæssig vedligeholdelse er det bedste i længden.

Dit terrasegulv, træstakit eller din anneks skal vedligeholdelse på bedste måde, kommer an på hvordan du har malet den fra begyndelse. Spørg gerne din forhandler om råd. De ved hvad som behøver gøres og har styr på de seneste beskyttelse- og produkterne på markede. Flere vedligeholdelsesråd finder du på jabowood.dk >>.

 

Hold udkig efter de her symbolerne når du vil have en extra god udemiljø.

PEFC_logo.jpg

PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes er en global, fritstående paraplyorganisation for utvärdering och ömsesidigt erkännande av nationella skogsstan-darder som verkar för uthålligt skogsbruk genom oberoende tredjepartscertiἀering.

 

FSC_logo

 

 

FSC®

Forest Stewardship Council® är en global, oberoende, ideell organisation som verkar för uthålligt och ansvarsfullt skogsbruk. Med certiferingen eftersträvas en väl avvägd balans mellan ekonomi, miljö och sociala frågor.

Vår FSC® licenskod är FSC®-C020908, fråga oss gärna om vilka produkter som berörs.