Inspiration

En have er et mangefacetteret rum. Her skal man kunne nyde, motion, være sammen,lege og spise men også hænge vasketøj, have brænde, opbevaring af ting der ikke passer ind i huset, parkere cyklerne, gemme have redskaber og meget andet. Vi hjælper dig at få skabe et rum for mange dejlige timer. lige meget hvilket behov og forudsætning du må have.

 

Sådan skaber du en landlig stil

 

Læs mere om, hvordan du med små midler og de rette haveindretningsprodukter kan skabe en landlig stil.

Så skaber du en moderne stil

Du har en eller flere terrasser og har lyst til at skabe en moderne stil.

Havearkitektens råd:

Sådan planlægger du din have

Tradgardsskiss.jpg

Mange drømmer om en skøn have. Men når det kommer til stykket, er det ikke helt nemt at vide, hvor man skal begynde. Hvad er vigtigst? Hvordan skal man planlægge? Vi bad havearkitekt Anette Gårdhagen om at give os sine bedste planlægningstips.

Læs mere om tips her >>>

 

Skærm din have god af

rama_in.jpg

Haven er et fantastisk sted, så skærm den godt af. ved hjælp af afskærmninger og læhegn forstærker du rumfølelsen og gør haven mere vedligeholdelsesfri. Samtidig skærmer du for nysgerrige blikke.

Læs mere om de læhegn og hegn her >>>

 

Forstærk rumfølelsen med nylagt gulv

Trall_montage.jpg

Vores nye kliksystem gør det lettere at lægge træfliser, du kan tilskære dem efter behov for at få den perfekte bredde. Du kan også kombinere forskellige varianter for et mere personligt resultat. Vil du have kunstgræs eller olieret eg? Gummi-, aluminium- eller komposit-gulv? Du bestemmer.

Læs mere om vores klikfliser her >>>

 

Huset der alt er muligt

huset_dar.jpg

Et legehus er et universum i sig. Her kan alt ske. De eneste regler som må følges er de nemme monteringsbeskrivelse. Derefter er det bare at lege. Vores legehus findes i flere størrelse fra 3,5 m2 till 7,2 m2.

Læs mere om vores legehuse her >>>

Så skaber du en klassisk stil

Vælg produkter med omhu, hvis du har lyst til at indrette terrassen i klassisk stil.

 

Havearkitektens råd:

Skab perfekt havebelysning

Jabo_Katalog2017_Miljobild_HorizontSkarm_Kvall.jpg

Belysning er en smart måde at give et flot helhedsindtryk og skabe rumfornemmelse i haven. Havearkitekt Anette Gårdhagen er ekspert i belysning i det grønne. Vi bad hende fortælle om sine bedste tips.

Læs mere om hendes tips her >>>

 

Nyt hjem til robotplæneklipperen

eget_hus.jpg

Efter en lang dags hårdt arbejde i det grønne fortjener din lillehjælper en tryg soveplads. giv den tag over hovedet som du nemt maler i en farve som passer dig og din have.

Læs mere om robotplæneklipperhus her >>>

 

Fleksible belægningssten

snabbkurs.jpg

Vores marksten er monteret på plastnet, 50X50 cm tykkelse 3 cm læg nettet i brolæggersand, og fyld fugerne med fugesand. lettere kan det ikke være. (Markstenene er ikke velegnede til indkørsler).

Læs mere om brosten her >>>

 

Ny gynge hver morgen

ny_gungstallning.jpg

Lad barnens dagsform og alder bestemme. Til vores gyngestativ kan du enkelt hænge på forskellige dele. byt Rebstigen ud med de romerske ringe eller tage den røde plastgynge med en rund trægynge. Alle vores produkter er sikkerhedstestet og godkendte og FSC-godkende.

Læs mere om vores gynger her >>>