Om JABO

JABO udvikler, markedsfører, og sælger sit sortiment af udeprodukter, med fokus på design, kvalitet og funktion, til forbrugere via gør-det-selv markedet. Produkterne som er fremstillet til havens grønne rum sammen med udhusene, annekserne og redskabsskurene giver inspiration og variation til gør-det-selv personer i Norden.

Historik

JABO har sin oprindelse i 1961 da Sonny Bertilsson, Leon Andersson og Waldemar Josefsson startede fremstilling af træuld i en fabrik, som lå i Ambjörnarp. En brand i 1969 efterlod fabrikken i ruiner, men fra asken rejste der sig livskraftige idéer om både fortsættelse og udvikling. Via fremstilling af træpaneler og haveprodukter kom man efterhånden til annekser og redskabsskure, som har sat JABO på kortet.

I 2008 blev der bygget et logistikcenter i Tranemo. I efteråret 2015 blev JABO overtaget af Nordic Room Improvement, som er en koncern der udvikler, markedsfører og sælger interiør-, eksteriør- og renoveringsprodukter til forbrugere og professionelle i Norden. 

jabo_tranemo.jpg
Logistikcenter i Tranemo

 

Holdbarhed

JABO udvikler sine produkter så de passer til det nordiske klima. Nøglen er smarte konstruktioner med solide dimensioner. Holdbarhed handler dog ikke bare om kvalitet, men også at fremstillingen sker med det rigtige materiale fra de rigtige kilder. Derfor bruges der materiale, som ikke belaster miljøet unødigt og målsætningen er at alle produkter skal være markeret med PEFC eller FSC® (FSC-C020908, så spørg os om, hvilke produkter er certificeret).

FSC_C020908 Logga -PEFC-svart -stor _TRANSPARENT

 

Hållbarhetspolicy

Alla behöver vi på olika sätt förhålla oss till de ekonomiska, miljömässiga och sociala utmaningar som världen står inför. Genom ett  helhetsperspektiv på hållbarhetsarbete och utvalda fokusområden vill vi på NRI på ett konkret sätt ta vårt ansvar för dagens och framtidens samhälle. Vår ambition är att hållbarhetsarbetet ska genomsyra hela affärsprocessen och kommuniceras till alla som berörs av vår verksamhet. Vi vill lära, inspirera och agera. Det här är vår riktning på den resa som bara har börjat.

NRI_cover.jpg

Klicka här för att läsa NRI Hållbarhetspolicy (pdf) 

Download Sustainability Policy, English version (pdf)